Inkl momsExkl moms

Service och support

Våra servicetekniker har lång erfarenhet av teknik, elektronik och serviceyrket som helhet. Därför kan du alltid känna dig helt trygg med att du får den bästa tänkbara servicen när du kontaktar oss. Vi är auktoriserade på en rad punkter och använder alltid marknadsledande material och instrument. Tack vare vår egen verkstad i Hyltebruk kan vi snabbt reparera dina tekniska prylar och till ett bra pris, utan massa fraktkostnader och leveransstrul. Vi erbjuder även serviceavtal till både privatpersoner, företag och offentlig sektor. Hör av dig till oss för mer information om våra olika lösningar.

Nedan ser du ett urval av det vi gärna hjälper dig med.

Nätverk och IT
Vi på Tekniklaget bygger, driftar och servar din kompletta it-miljö. Vi är din partner oavsett om det gäller mindre servrar eller större it-miljöer. Vi har lösningar inom alltifrån leveranser till säkerhet och olika typer av lösningar för second line support och på-platsen-service hos slutkund.

Fastighetsnät
Tekniklagets tekniker har en lång erfarenhet av arbete med olika typer av fastighetsnät. Vi planerar, bygger, driftar och servar både fiber- och koaxnät i både stor och liten skala. Oavsett om det gäller nybyggnation, tillbyggnad eller förbättringar och service är Tekniklaget rätt samarbetspartner.

Slutkundsservice
Reparation av hemelektronik, datorer eller annan elektronik
Service och installation av antenner, paraboler, larm eller annan hårdvara
Inkoppling och support på nya eller gamla produkter, så som TV, TV-boxar eller datorer mm.
Vi erbjuder även flexibla helhetslösningar med olika typer av serviceavtal. Kontakta oss för mer information.

Fiber
Tekniklaget är din partner i fibervärlden. Vi kan hjälpa dig hela vägen från förstudier och projektering till svetsning i fastigheten och installation hos slutkund. Eller så hjälper vi dig bara en liten bit av vägen, du väljer!

Genom våra duktiga tekniker har vi gedigen erfarenhet av fiberbyggnationer, projektering och dokumentation.

Vi utför bland annat; svetsning i skåp/brunn/NOD, svetsning i fastighet, fiberblåsning, OTDR- och dB-mätning, grävning, plöjning, dokumentation och besiktning av fibernät.

Är du också intresserad av ett samarbete?
Kontakta oss via telefon 0345-515151 eller via e-post info[snabel-a]tekniklaget.se

eset